Pajumäe talu

tegi Lõuna-Eesti kõige parema magustoidu

 

 

kalev.ee, 14.03.2008
http://www.kalev.ee/est/viljandi/?news=928318&Pajumae-talu-tegi-Louna-Eesti-koige-parema-magustoidu

 

Arvo Veidenberg.
Foto: ELMO RIIG/SAKALA/SCANPIX

Esmaspäeval valiti Tartus Lõuna-Eesti väikeettevõtete parimaks magusaks toiduaineks füüsilisest isikust ettevõtja Arvo Veidenbergi Pajumäe talus toodetud mahe vaniljekreem astelpajukastmega.

Tegemist oli esimese korraga, kui Eesti toiduainetööstuse liit korraldas piirkondliku mõõduvõtu, seni oli ta korraldanud vaid üle-eestilist võistlust “Parim toiduaine”, kirjutab Sakala. Parimaks toiduaineks valitud toode pääseb automaatselt osalema suurel tootevõistlusel “Parim toiduaine 2008”, samuti võib ta toote pakendil edaspidi kasutada märki “Parim toode Lõuna-Eesti väikeettevõttelt 2008”.

Veidenbergi hinnangul võis Pajumäe kreemi edu põhjus olla see, et ühelgi teisel Eesti firmal pole analoogset mahetoodet praegu kõrvale panna. Tema sõnul on säärane tunnustus väga oluline, sest võimaldab saada tasuta reklaami.